Je kunt Spotify nu ook met iDeal betalen

© CIDimport

Je kunt Spotify nu ook met iDeal betalen

Geplaatst: 30 oktober 2014 - 14:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:16

Redactie ID.nl

Spotify heeft een flink aantal wijzigingen doorgebracht in zijn desktop- en smartphone-apps. Naast het vernieuwde uiterlijk in de iOS-app, kun je vanaf vandaag ook je abonnement met iDeal betalen. Daardoor zijn er geen prepaid-kaarten of creditcards meer nodig.

iDeal is in Nederland nog steeds het meest gebruikte betaalmiddel, maar tot nu toe kon je Spotify alleen betalen met een creditcard of met PayPal, of door een tegoedbon uit de winkel. Het is niet helemaal duidelijk hoe iDeal wordt toegepast in de dienst. Waarschijnlijk zul je de eerste maand gewoon moeten inloggen en betalen zoals je dat gewend bent, en werkt het systeem vanaf dan met een automatische incasso. De iDeal-ondersteuning wordt vanaf vandaag uitgerold en komt de komende weken beschikbaar voor alle Nederlanders.

Ander uiterlijk

Naast de implementatie van iDeal heeft Spotify ook wat dingen aan het uiterlijk veranderd. Met name de iOS-apps voor de iPhone en de iPad krijgen nu dezelfde karakteristieke zwarte kleur die de desktop-app ook heeft.

Ondersteuning voor andere apps

Wel heeft Spotify gezegd dat ondersteuning van andere apps in Spotify voor de desktop wordt verminderd. Dat betekent dat je geen apps meer kunt gebruiken zoals die van Last.fm of The Guardian.

Spotify wordt voor gebruikers vanzelf bijgewerkt in de komende dagen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten