Jessica Alba en Gwen Stefani in Windows Phone-reclame

© CIDimport

Jessica Alba en Gwen Stefani in Windows Phone-reclame

Geplaatst: 15 november 2012 - 10:29

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:26

Redactie ID.nl

In de VS zijn gisteravond twee reclames uitgezonden op primetime waarin Jessica Alba en Gwen Stefani hun Windows Phone aanprijzen.

Ballmer liet in een interview weten dat Windows Phone duidelijk de betere keuze is ten opzichte van de dure iPhone en de met malware overladen Android. Maar tochkan het geen kwaad om een blik beroemdheden open te trekken om het toestel aan de man te brengen zo zal hij gedacht hebben. De keuze is gevallen op Jessica Alba en Gwen Stefani. Jessica Alba prijst haar Nokia Lumia 920 aan en Gwen Stefani kan kennelijk niet van haar 8X HTC afblijven.


Jessica Alba stuurt kinderen de hoek in

In het spotje van Jessica Alba wordt de Kids Corner belicht waarmee kinderen in een afgesloten omgeving toegang hebben op de telefoon van hun ouders om bijvoorbeeld spelletjes te spelen. Kinderen kunnen vanuit die Kids Corner bijvoorbeeld niet bij de e-mails van de ouders komen en kunnen ouders aangeven dat muzieknummers van K3 wel beluisterd kunnen worden maar dat bijvoorbeeld de New Kids uit de Kids Corner worden geweerd met het nummer 'Hoeren neuken nooit meer werken’.

Jessica Alba
 

Gwen Stefani


Beroemdheden en hun smartphone

De drukke moderne vrouw staat nu dus centraal in de reclames maar later deze maand komen de mannen aan de beurt. Naar verluidt zouden Andy Samberg (Saturday Night Live) en American football-speler Cam Newton hun opwachting maken in twee nieuwe spotjes. Het gebruik van beroemdheden voor het aanprijzen van mobiele telefoons zagen we ook al bij Apple die voor het promoten van Siri op de iPhone gebruik maakte van beroemdheden als John Malkovic en

.

[Via: Digitaltrends]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten