Jurassic World-website is wel erg realistisch

© CIDimport

Jurassic World-website is wel erg realistisch

Geplaatst: 2 februari 2015 - 13:20

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:27

Redactie ID.nl

Om de aankomende actiefilm Jurassic World te promoten, heeft Legendary Pictures een wel erg realistische website in elkaar gezet. Daardoor lijkt het net alsof er echt een dierentuin bestaat vol dinosaurussen, inclusief 'live' webcams.

De Jurassic World-website is net zo ingericht als je van een pretparksite zou verwachten. Zo vind je er een kaart van het park, met daarop bezienswaardigheden als waar de eerste hulp is en waar de T-Rex rondloopt. En natuurlijk informatie over alle dino's die er veilig achter een hek zitten. Nu nog wel, tenminste.

Het leukste is de Park Cam. Je ziet er mensen in de rij staan en in attracties zitten, als ook conciërges die dinopoep opruimen en  wetenschappers die de dinosaurussen maken in een laboratorium. Het zijn natuurlijk allemaal vooropgenomen filmpjes met acteurs, maar de illusie wordt knap in stand gehouden. 

Ticket kopen

Pas als je een ticket wil kopen voor het park, merk je dat het echt nep is. Je wordt dan namelijk doorverwezen naar een site voor bioscoopkaartjes. Jurassic World draait vanaf juni in de bioscoop en is een nieuw deel in de Jurassic Park-serie.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten