Kan Super Mario Bros. nóg sneller uitgespeeld worden? 2016-04-15T13:14:07

Review: Macally U3HUBGBA

Ook Huawei komt met een eigen virtual reality-bril

Kan Super Mario Bros. nóg sneller uitgespeeld worden?

Kan Super Mario Bros. nóg sneller uitgespeeld worden?

Een Amerikaanse gamer kan de eerste Super Mario Bros.-game wel héél snel uitspelen. Hij heeft een nieuw wereldrecord neergezet van 4 minuten, 57 seconden en 260 milliseconden.

Die milliseconden zijn belangrijk omdat het vorige record stond op 4 minuten, 57 seconden en 427 milliseconden. Het scheelde dus maar een haar. Wanneer je op je dooie gemak speelt, doe je er ongeveer twee uur over. 

Een game zo snel mogelijk uitspelen wordt ook wel 'speedrunning' genoemd. Van Super Mario Bros. is bekend dat spelers járen oefenen om de allerbeste tijd neer te kunnen zetten. Geen enkel foutje is veroorloofd.

Levels overslaan

Daarnaast weten ze vaak precies waar foutjes in de game zitten, die ze kunnen uitbuiten om nog sneller het einde te bereiken. Soms is het op die manier mogelijk om hele levels over te slaan.

Bekijk hieronder hoe de huidige recordhouder het voor elkaar bokste. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord