Karl Lagerfeld bezit 4 iPhones, 30 iPads, 100 iPods 2013-11-04T16:18:14

Website op de Taakbalk

Playboy Playmate wekt iPhone gebruikers

Karl Lagerfeld bezit 4 iPhones, 30 iPads, 100 iPods

Karl Lagerfeld bezit 4 iPhones, 30 iPads, 100 iPods

De Duitse modeontwerper en fotograaf Karl Lagerfeld was te zien bij LeWeb 2011, de grootste internetconferentie van Europa. Naast mode is hij ook gek op gadgets. Hij schijnt 20 tot 30 iPads te hebben, vier iPhones en honderden iPods.

In een videogesprek tijdens LeWeb 2011 legt Karl Lagerfeld uit dat hij vroeger gebruikmaakte van een fax, maar dat hij nu is overgestapt op iPhones en iPads, om zijn schetsen naar de studio te sturen.

Dag en nacht draagt hij een designer suitcase met zich mee waarin ten minste één iPad2, een iPad-pen, drie iPod nano’s en  vier iPhones zitten. De iPhones zitten in een wit hoesje met de beeltenis van Karl zelf. Op de iPods staan muziekcompilaties van dit moment. Hij heeft aparte voor lunches en diners.

Zo'n 20 tot 30 iPads

De iPads – “zo’n 20 tot 30” – gebruikt hij als dagboeken. Elk heeft een apart onderwerp. Hij vindt ze ideaal voor het maken van schetsen. Daarvoor gebruikt hij de app Brushes, zo is de video te zien. Hij demonstreert hoe hij te werk gaat, alleen gaat dat niet helemaal probleemloos. Hij geeft overigens toe 95% van zijn iPad-tekeningen naar de prullenbak te sturen.

Ook is hij erg te spreken over de filmkwaliteit van iPad2. Die vindt hij beter dan de foto’s. Hij maakt zelf filmpjes voor internet, bijvoorbeeld voor Chanel. Voorheen gebruikte hij camera’s van Sony, maar die vindt hij te ingewikkeld geworden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord