Kassaloos winkelen met smartphone bij Albert Heijn 2018-09-24T09:42:42

Word: Wikipedia integreren

Office 2019: Dit is er zoal nieuw

Kassaloos winkelen met smartphone bij Albert Heijn

Kassaloos winkelen met smartphone bij Albert Heijn

Albert Heijn introduceert in navolging van Amazon het concept kassaloos shoppen. Je hebt daarvoor alleen een zogeheten tap to go-kaart nodig, in combinatie met een smartphone-app.

Twee Albert Heijn to go-locaties zijn nu met het systeem uitgerust, beide in het Academisch Medisch Centrum. Volgende week komt daar ook de AH to go bij het metrostation van Amsterdam Centraal bij. Uiteindelijk zijn alle AH to go's aan de beurt. 

Prijskaartjes in deze winkels zijn voorzien van een wifi-symbool. Je kiest een product uit, houdt de tap to go-kaart tegen het prijslabel aan, en het bedrag wordt na tien minuten automatisch van je rekening geschreven. In de tap to go-app zie je een overzicht van al je kosten.

Amazon achterna

Albert Heijn benadrukt hiermee een Europese primeur te hebben. In de Verenigde Staten is Amazon koploper, daar zijn speciaal winkels uit de grond gestampt waar helemaal geen sprake meer is van een traditionele kassa. 

Voorlopig werkt het systeem enkel nog met Android-smartphones. Ondersteuning voor iOS volgt later.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord