KegDroid: Android-powered biertap

© CIDimport

KegDroid: Android-powered biertap

Geplaatst: 4 mei 2012 - 08:27

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:51

Redactie ID.nl

Google-medewerker Paul Carff brouwt al jaren zijn eigen bier en kwam met het idee om een biertap te maken in de vorm van de Android-mascotte.

Google-medewerker Paul Carff brouwt al jaren zijn eigen bier en kwam met het idee om een biertap te maken in de vorm van de Android-mascotte. Het mooie aan deze biertap is dat deze draait op, hoe kan het ook anders, Android.Carff wil met deze KegDroid laten zien dat met Android dingen gedaan kunnen worden die niet iedereen verwacht. 

Motorola Xoom in de biertap

Via een badge met daarop een Google+ID kun je dankzij een ingebouwde Motorola Xoom-tablet kiezen uit twee verschillende biertjes. Deze Android-biertap ook wel KegDroid wordt gevoed via USB en draait op de laatste versie van Android:Ice Cream Sandwich.


KegDroid houdt je biertje koud

De KegDroid houdt zelf bij of het bier nog koud genoeg is en hoe snel het bier uit de tap komt. Zodra de gebruiker met een badge is goedgekeurd kan gekozen worden tussen twee verschillende bieren en wat de glasinhoud moet zijn. Het is nog niet duidelijk of dit product daadwerkelijk op de markt zal verschijnen.

[Via: Mashable]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten