Kinderen Steve Ballmer mogen geen iPod hebben 2013-10-10T14:33:41

DigiD plat vlak voor deadline Belastingdienst

Apple laat ouders volume bepalen

Kinderen Steve Ballmer mogen geen iPod hebben

Kinderen Steve Ballmer mogen geen iPod hebben

Fortune Magazine heeft recentelijk een interview gedaan met Microsoft topbaas Steve Ballmer. In het interview zegt Ballmer dat hij zijn kinderen zo heeft 'afgericht' dat ze snappen dat je niet Google of een iPod gebruikt. In het interview wordt aan Ballmer gevraagd of hij een iPod heeft.

Fortune Magazine heeft recentelijk een interview gedaan met Microsoft topbaas Steve Ballmer. In het interview zegt Ballmer dat hij zijn kinderen zo heeft 'afgericht' dat ze snappen dat je niet Google of een iPod gebruikt.

In het interview wordt aan Ballmer gevraagd of hij een iPod heeft. Ballmer antwoordt daarop dat hij geen iPod heeft en dat hij zijn kinderen zo heeft gehersenspoeld dat ze weten dat een normaal mens geen iPod heeft en ook niet Google gebruikt.

Het interview gaat niet alleen over Ballmers afkeer van de iPod en Google. Ook de beperkte hoeveelheid Xbox 360's tijdens de lancering van de nieuwe console en de aandelenkoers van Microsoft komen aan bod.


Meer informatie

: interview Steve Ballmer


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord