'Klachtenregen Online.nl houdt aan'

© CIDimport

'Klachtenregen Online.nl houdt aan'

Geplaatst: 23 november 2015 - 12:34

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:11

Redactie ID.nl

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat er er nog altijd veel klachten binnenkomen over de telecomaanbieder Online.nl. De klantenservice ervan wordt omschreven als 'onbehulpzaam, onkundig of onvriendelijk'.

Naast dat de medewerkers van Online.nl niet graag mee zouden denken aan oplossingen, zijn er nog meer klachten. Het gaat bijvoorbeeld vaak mis bij verhuizingen, is het internet traag of komen monteurs niet opdagen. Elke week komen er tientallen klachten over binnen op Klachtenkompas.nl, een website van de Consumentenbond.

Al eerder trok de consumentenorganisatie aan de bel rond de provider en werd er een groot spanddoek in de tuin van het hoofdkantoor gehangen. Daarop prijkte de tekst 'Online.nl = Offline.nl'. Sindsdien is Online.nl in elk geval eerlijker over de daadwerkelijke internetsnelheden die op een bepaald adres gehaald kunnen worden.

Betere providers

Uit de test komen Solcon, XS4ALL en Zeelandnet/Delta als beste all-round providers uit de test. Ze scoren bijvoorbeeld hoog op het gebied van internetsnelheid, stabiliteit en storingspercentage. 

'Klachtenregen Online.nl houdt aan'-15768378

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten