Kleren maken de... kaartlezer 2013-10-10T14:33:42

Voetbal via de vodcast

Wachtwoorden makkelijk te vinden met p2p-software

Kleren maken de... kaartlezer

Kleren maken de... kaartlezer

Het moet ook niet gekker worden mensen! Een bedrijf uit Hong Kong heeft, in het kader van Wat Moeten We Nu Weer Eens Verzinnen, dit tweetal verzonnen.Het gaat om een tweetal acht-in-één kaartlezers, die zijn uitgedost als een mannetje (met rode accenten) en als vrouwtje (met blauw).

Het moet ook niet gekker worden mensen! Een bedrijf uit Hong Kong heeft, in het kader van Wat Moeten We Nu Weer Eens Verzinnen, dit tweetal verzonnen.

Het gaat om een tweetal acht-in-één kaartlezers, die zijn uitgedost als een mannetje (met rode accenten) en als vrouwtje (met blauw). Het nut ontgaat ons volledig. Maar ach, als u tien dollar overheeft en echt geen idee wat u daarmoe moet, dan...


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord