Komende zondag Veilig Internetten Dag 2013-11-04T17:06:48

Verstuur eens een video-kerstgroet

Apple deelt gratis downloads uit

Komende zondag Veilig Internetten Dag

Komende zondag Veilig Internetten Dag

De HCC organiseert op 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren. Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren.

De HCC organiseert op 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren.

Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren. Om elke computergebruiker de kans te geven om meer te weten te komen over het onderwerp én om daadwerkelijk de computer te controleren op veiligheid organiseert HCC de Veilig Internetten Dag.

Veiligheid is een onderwerp dat enorm leeft onder computergebruikers. Deelnemen aan de dag is gratis, voor leden en niet leden van de HCC. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://www.hccveiliginternettendag.nl/. Voor zondag 6 december ontvangen de inschrijvers een mail met een link naar gratis software en tips over hoe ze hun computer veiliger kunnen maken.

Onder de deelnemers aan deze actie verloot HCC 12 (elk uur één) Packard Bell netbooks.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord