Komende zondag Veilig Internetten Dag

© CIDimport

Komende zondag Veilig Internetten Dag

Geplaatst: 4 december 2009 - 13:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:38

Redactie ID.nl

De HCC organiseert op 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren. Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren.

De HCC organiseert op 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren.

Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren. Om elke computergebruiker de kans te geven om meer te weten te komen over het onderwerp én om daadwerkelijk de computer te controleren op veiligheid organiseert HCC de Veilig Internetten Dag.

Veiligheid is een onderwerp dat enorm leeft onder computergebruikers. Deelnemen aan de dag is gratis, voor leden en niet leden van de HCC. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://www.hccveiliginternettendag.nl/. Voor zondag 6 december ontvangen de inschrijvers een mail met een link naar gratis software en tips over hoe ze hun computer veiliger kunnen maken.

Onder de deelnemers aan deze actie verloot HCC 12 (elk uur één) Packard Bell netbooks.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten