Konami stunt met download-games

© CIDimport

Konami stunt met download-games

Geplaatst: 24 november 2009 - 10:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:39

Redactie ID.nl

Het Amerikaanse fenomeen Black Friday - in de Verenigde Staten traditiegetrouw dé dag waarop consumenten beginnen met hun kerstaankopen en bedrijven stunten met grote kortingen - lijkt ook in Nederland voet aan de grond te krijgen. Zo meldden we u al eerder dat een bezoek aan de Apple Store Nederland aanstaande vrijdag lucratief is.

Het Amerikaanse fenomeen Black Friday - in de Verenigde Staten traditiegetrouw dé dag waarop consumenten beginnen met hun kerstaankopen en bedrijven stunten met grote kortingen - lijkt ook in Nederland voet aan de grond te krijgen. Zo meldden we u al eerder dat een bezoek aan de Apple Store Nederland aanstaande vrijdag lucratief is. Maar er zijn nog meer voordeeltjes te halen de komende dagen...

Zo heeft Konami de prijzen van al haar iPhone- en iPod Touch-titels verlaagd. Vanaf vandaag tot en met 30 november kunnen de bezoekers van de App Store Konami-titels als Metal Gear Solid Touch, Silent Hill The Escape, DanceDanceRevolution S en S+, Silent Scope, Frogger, Krazy Kart Racing, Field Prowlers Police Rush en Power Pros downloaden voor slechts € 0,79 per stuk. Na 30 november gelden gewoon weer de oude prijzen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten