#Koningsdag ook gevierd op sociale media

© CIDimport

#Koningsdag ook gevierd op sociale media

Geplaatst: 27 april 2015 - 10:24

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:40

Redactie ID.nl

Koningsdag wordt niet alleen in de buitenlucht gevierd, maar ook op sociale media. Onder de hashtag #koningsdag heeft uiteraard iedereen een mening over de 'koningsdag nieuwe stijl,' maar ook de koning zelf is bij de tijd op Twitter en Facebook.

Op de Twitterpagina van het Koninklijk Huis deelt de Rijksvoorlichtingdienst vanochtend een foto van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane.

-

Twitter-volgers krijgen ook een uniek kijkje vanaf de boot, waarmee de koning en zijn gezin Dordrecht binnen zijn gevaren.

-

De foto's (en anderen) worden tevens gedeeld op de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis. Om het feest compleet te maken, is daar de omslagfoto gewijzigd naar een kiekje van de Koningsdag-vlaggen te Dordrecht.

#Koningsdag ook gevierd op sociale media-15810420

© CIDimport

Opvallend genoeg is #Koningsdag (nog) niet trending op Twitter. In plaats daarvan hebben Nederlanders het vooral druk op de #vrijmarkt. Er worden massaal foto's getweet van de kraampjes, de oranje-verklede bezoekers en natuurlijk de aanwinsten.

Tweets over #vrijmarkt

Tot slot wenst onze Minister-President iedereen ook een mooie Koningsdag. En de redactie van Computer Idee wenst je dat natuurlijk ook!

‘De Koning viert vandaag zijn 48ste verjaardag. Van harte gefeliciteerd! Ik wens iedereen een mooie

-

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten