#Koningsdag ook gevierd op sociale media 2015-04-27T14:32:52

Je smartphone goed vast met de Elemount

KPN werkt aan eigen video-on-demand-dienst voor smartphones

#Koningsdag ook gevierd op sociale media

RVD heeft het er maar druk mee

#Koningsdag ook gevierd op sociale media

Koningsdag wordt niet alleen in de buitenlucht gevierd, maar ook op sociale media. Onder de hashtag #koningsdag heeft uiteraard iedereen een mening over de 'koningsdag nieuwe stijl,' maar ook de koning zelf is bij de tijd op Twitter en Facebook.

Op de Twitterpagina van het Koninklijk Huis deelt de Rijksvoorlichtingdienst vanochtend een foto van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane.

Twitter-volgers krijgen ook een uniek kijkje vanaf de boot, waarmee de koning en zijn gezin Dordrecht binnen zijn gevaren.

De foto's (en anderen) worden tevens gedeeld op de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis. Om het feest compleet te maken, is daar de omslagfoto gewijzigd naar een kiekje van de Koningsdag-vlaggen te Dordrecht.

Opvallend genoeg is #Koningsdag (nog) niet trending op Twitter. In plaats daarvan hebben Nederlanders het vooral druk op de #vrijmarkt. Er worden massaal foto's getweet van de kraampjes, de oranje-verklede bezoekers en natuurlijk de aanwinsten.

Tot slot wenst onze Minister-President iedereen ook een mooie Koningsdag. En de redactie van Computer Idee wenst je dat natuurlijk ook!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord