Koningsdag vieren met Google

© CIDimport

Koningsdag vieren met Google

Geplaatst: 26 april 2016 - 20:02

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:03

Redactie ID.nl

Hoewel Koningsdag dit jaar meer op een traditionele Hollandse eerste Kerstdag lijkt mag dat de pret - in ieder geval als het aan Google ligt - niet drukken. Een verse doodle leidt u snel naar alternatieve - en dus warme - online activiteiten.

Qua weer gaat het met Koningsdag (en voorheen natuurlijk Koninginnedag) meestal net goed, zo eind april. Vaak is het zelfs verrassend warm weer en komen we de bekende vrijmarkten ook 's nachts prima door. Dit jaar lijkt dat allemaal heel anders te lopen met temperaturen die meer bij het begin van de winter dan bij een ontluikende lente passen.

Cloud

Gelukkig is er als alternatief die enige wél gewenste cloud in de vorm van internet. Want laten we eerlijk zijn: een oranjebittertje smaakt het best bij een knapperend haardvuurtje. En check dan - nog steeds behaaglijk warm en droog - de traditioneel oranje gekleurde Buienradar. En neem er vervolgens nog eentje op het handjevol waaghalzen dat tussen regen-, hagel- en sneeuwbuien doorweekte prullaria probeert te scoren of slijten. Gelukkig zijn er ook nog eBay en Marktplaats om Koningsdag in moderne stijl te vieren!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten