Korting op iTunes giftcards bij Kruidvat

© CIDimport

Korting op iTunes giftcards bij Kruidvat

Geplaatst: 27 februari 2013 - 13:41

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:36

Redactie ID.nl

Kruidvat geeft tot en met zondag 10 maart aanstaande 20 procent korting op iTunes giftcards van 50 euro. Deze gaan voor 40 euro over de toonbank. Kruidvat is echter niet de enige met interessante kortingen.

De actie van Kruidvat loopt in de Nederlandse en Belgische vestigingen. De korting is alleen geldig voor giftcards van 50 euro, niet op de kaartjes van 15- of 25 euro. De drogist heeft een limiet ingesteld van één iTunes-kaart met korting per klant, meldt One More Thing.

Voordat je direct naar de Kruidvat rent is het verstandig om even rond te speuren naar andere interessante kortingsacties voor de iTunes giftcards. Zo melden lezers van One More Thing dat ook andere winkelketens de giftcards tegen kortingen aanbieden. Onder andere Albert Heijn en iCentre geven af en toe kortingen op deze kaarten. Verder zou Dixons nu 10 euro korting op drie iTunes giftcards van 15 euro geven, en zouden tankstations die zijn aangesloten bij De Splinter twee kaarten van 25 euro aanbieden voor 40 euro. Een andere lezer meldt dat Belgische klanten binnenkort bij Carrefour 33 procent korting krijgen.

De iTunes giftcards zijn populaire verjaardagscadeaus. Bovendien kunnen mensen met deze cadeaubonnen zonder creditcard shoppen bij de App Store en iTunes Store van Apple.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten