KPN iTV Online app: tv-kijken op iPhone 2014-09-03T13:10:52

Microsoft Wedge mobile keyboard en touch muizen voor Windows 8

Olympische Spelen turnen Google Doodle

KPN iTV Online app: tv-kijken op iPhone

KPN iTV Online app: tv-kijken op iPhone

KPN bracht als eerste tv-aanbieder live-tv op de tablet en laptop en breidt de dienst nu uit naar de smartphone voor klanten die een internet + interactieve tv van KPN afnemen. Via een app voor de iPhone kunnen KPN-klanten dus ook op de smartphone live tv kijken. Android-gebruikers komen 6 augustus aan de beurt.

De iPhone-versie is vanaf vandaag beschikbaar en een Android-versie volgt op 6 augustus. Voor Android is versie 3.0 of hoger nodig. Aangezien alleen tablets met Android 3.0 werden uitgerust, betekent dit in de praktijk dat je smartphone Android 4.0 (Icecream Sandwich)moet ondersteunen. KPN  noemt momenteel de volgende ondersteunde modellen: iPhone 3G(S), iPhone 4(S) en vanaf 6 augustus:  Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III. Klanten van dochterbedrijven Telfort en Xs4all blijven voorlopig nog verstoken van de app.

iTV Online iPhone App

KPN iTV

Een versie van de tablet was er al (zie demovideo) maar die zal op 13 augustus een update krijgen. De update brengt een nieuw menu waardoor het bladeren door de Programma Gids en Videotheek Thuis gemakkelijker wordt. Daarnaast is de Interactieve TV Online dienst ook uitgebreid met de zenders BBC 1 en 2. KPN klanten kunnen nu naar 22 populaire zenders kijken via desktop, laptop, tablet en iPhone. Let wel dat als je live tv wilt kijken je gebruik moet maken van je eigen internetconnectie. Dit houdt dus in dat je wireless connectie moet maken en in de praktijk alleen in en om het huis live tv kunt kijken via smartphone en tablet. Programma Gids raadplegen en opnames inplannen kan wel via het gsm-netwerk evenals video's zoeken.

KPN iTV tablet

 

Installeren KPN iTV online app op desktop/laptop/tablet en smartphone

1. Ga naar kpnvandaag.nl/#itvonline voor Interactieve TV Online op de pc of laptop.

2. Download de gratis app 'KPN iTV Online' in de App Store.

3. Download de gratis app 'KPN iTV Online' op de Android Market.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord