KPN verhoogt 4G-internetbundels 2014-06-17T14:36:35

Zorg dat Facebook je niet volgt in 2 stappen

Dit zijn de 5 handigste apps voor Google's Chromecast

KPN verhoogt 4G-internetbundels

KPN verhoogt 4G-internetbundels

KPN gaat de 4G-snelheden van zijn klanten gelijktrekken. Ook krijgen huidige abonnementen een verruimde databundel, laat de provider weten.

4G-klanten van KPN moeten het nu soms nog doen met een maximale downloadsnelheid van 25Mb/s, terwijl andere klanten 50Mb/s halen. Per 1 juli krijgt ieder abonnement een die laatste snelheid.

Meer data

Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook een hogere databundel. De instapbundel, die nu 250 of 500 MB biedt, krijgt straks automatisch 1GB aan data. De grootste bundel gaat van 4GB naar 5GB.

Klanten krijgen een sms als hun bundel omhoog gaat. Ze hoeven daarvoor geen extra kosten te betalen.

Hogere frequentie

Volgens KPN is er de laatste tijd meer vraag naar hogere bundels, omdat 4G-internet sneller 'op' is.

Naast nieuwe abonnementen gaat KPN ook het netwerk verbeteren door nieuwe frequenties in te zetten. De frequentie gaat omhoog van 800 MHz naar 1800 MHz. Daardoor kunnen meer klanten tegelijk op internet. Volgens KPN is dat nodig omdat "in de toekomst meer capaciteit nodig is."

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord