Krantenkiosk-app Blendle test maandabonnement 2016-12-14T10:55:25

Microsoft Translator vertaalt live groepsgesprekken

Amazon Prime Video zoekt concurrentie met Netflix nu ook in Nederland

Krantenkiosk-app Blendle test maandabonnement

Krantenkiosk-app Blendle test maandabonnement

Betalen per artikel, daar is de krantenkiosk-app Blendle de afgelopen tijd groot mee geworden. Nu test de dienst een traditionelere optie, een maandabonnement.

Een klein deel van de Blendle-leden heeft inmiddels een uitnodiging gekregen om het abonnement uit te proberen. Voor 9,99 euro per maand krijgen ze iedere ochtend toegang tot de beste artikelen uit kranten en tijdschrijften, die door de redactie van Blendle zijn samengesteld.

Onderwerpen

Daarbij wordt er rekening gehouden met de onderwerpen die de gebruiker in kwestie het meest interesseert, zoals politiek, sport, tech en wetenschap. Maar daarnaast krijgen ze ook artikelen voorgeschoteld die daar juist buiten staan, zodat ze ook eens iets anders lezen. De app 'trekt zich zo af en toe bewust niets aan van je voorkeuren en verrast je met iets nieuws'.

Per artikel

Het blijft in Blendle mogelijk om per artikel te betalen. Je kiest zelf welk bedrag je aan je Blendle-portemonnee wilt toevoegen, en daarvan kun je artikelen uit verscheidene kranten en tijdschriften kopen. Doorgaans betaal je voor langere artikelen meer dan voor kortere, met prijzen die meestal variƫren tussen de 0,15 en 0,89 cent.

Miljoen

Sinds kort kent Blendle meer dan een miljoen gebruikers. De dienst begon in Nederland, maar is zich ook telkens verder aan het uitbreiden naar het buitenland. Nederlandse gebruikers kunnen daardoor inmiddels ook buitenlandse artikelen in Blendle lezen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord