Kredietcrisis? Niet bij LaCie 2013-11-04T17:25:18

Chat met elke bekende Messenger

XS4ALL vergroot mailboxen en schijfruimte abonnees

Kredietcrisis? Niet bij LaCie

Kredietcrisis? Niet bij LaCie

Verreweg de meest opvallende usb-sticks die we dit jaar gezien hebben (en geloof me, we hébben er wat voorbij zien komen!) zijn deze CurrenKeys van LaCie. Door eenvoudigweg te draaien aan de rand is de 'munt' te openen. Het omhulsel van metaal is schokbestendig. Er zijn twee uitvoeringen: een zilveren 8 GB (€ 39,90) en een bronzen 4 GB (€ 24,90).

Verreweg de meest opvallende usb-sticks die we dit jaar gezien hebben (en geloof me, we hébben er wat voorbij zien komen!) zijn deze CurrenKeys van LaCie.

Door eenvoudigweg te draaien aan de rand is de 'munt' te openen. Het omhulsel van metaal is schokbestendig. Er zijn twee uitvoeringen: een zilveren 8 GB (€ 39,90) en een bronzen 4 GB (€ 24,90). Volgens LaCie passen ze, omdat ze zo compact zijn, makkelijk in broekzak of portemonnee. Wel oppassen dat u ze niet per ongeluk in de parkeerautomaat gooit!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord