Kroes: Meer concurrentie op glasvezelmarkt 2013-11-04T16:01:33

Olympische Spelen live kijken via app BBC

Android huwelijksaanzoek

Kroes: Meer concurrentie op glasvezelmarkt

Kroes: Meer concurrentie op glasvezelmarkt

Eurocommissaris Neelie Kroes dient een wetsvoorstel in dat er voor moet zorgen dat ook kleine aanbieders een kans maken tussen grote spelers.

Kroes wil oneerlijke concurrentie vermijden. De grote spelers op de markt van glasvezel mogen bijvoorbeeld niet verschillende prijzen rekenen voor aanbieders van diensten. Zo’n tien jaar geleden heeft de telecommarkt dezelfde verandering doorgemaakt en die is volgens Kroes positief gebleken. Kleine aanbieders kunnen nu hun diensten aanbieden via het netwerk van de grote bedrijven. Hoewel ze de glasvezelmarkt wil reguleren, moet het niet regeringsbeleid geen obstakel gaan vormen. Te veel interventie zorgt ervoor dat de kwaliteit en diversiteit van diensten vermindert zo stelt Kroes. In de herfst zal zij haar plannen presenteren.

[Via: Webwereld]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord