Kwart van mobiele bellers móet altijd antwoorden 2013-10-10T14:33:37

Honda krijgt Google Earth in auto's

Weekend-tip: Retro Computer Dag in Schiedam

Kwart van mobiele bellers móet altijd antwoorden

Kwart van mobiele bellers móet altijd antwoorden

24% van volwassenen met een mobieltje heeft het gevoel te móeten opnemen wanneer er gebeld wordt, zelfs als ze aan het eten zijn of in een vergadering zitten. Dat blijkt uit een onderzoek van het Pew Internet & American Life Project. Maar daar vragen ze zelf wel een beetje om: 52% van de mensen met een mobieltje schakelt hun gsm nooit uit. Nog meer leuke cijfers?

24% van volwassenen met een mobieltje heeft het gevoel te móeten opnemen wanneer er gebeld wordt, zelfs als ze aan het eten zijn of in een vergadering zitten. Dat blijkt uit een onderzoek van het Pew Internet & American Life Project. Maar daar vragen ze zelf wel een beetje om: 52% van de mensen met een mobieltje schakelt hun gsm nooit uit. Nog meer leuke cijfers? 22% zegt weleens te liegen als de persoon aan de andere kant vraagt waar ze zijn. Het gaat dan vooral om jongeren tussen de 18 en 29 jaar.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord