Laat het weten: Waarom upgrade jij niet naar Windows 10?

© CIDimport

Laat het weten: Waarom upgrade jij niet naar Windows 10?

Geplaatst: 1 juni 2016 - 06:13

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:49

Redactie ID.nl

De upgrade naar Windows 10 is zonder twijfel het meest spraakmakende onderwerp waar we het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest. Sommige gebruikers vinden het besturingssysteem prettig, anderen hebben er wat op aan te merken, maar iedereen lijkt wel een mening te hebben over het OS. Maar hoe zit het met die gebruikers die níét zijn overgestapt naar Windows 10? Die willen we graag horen!

We merken dat veel lezers van Computer Idee geen groot fan zijn van Windows 10 en de upgrade niet willen hebben. We vragen ons af: Waarom niet?
 

Wel/niet?

Eerder schreven we al 9 redenen of wel of juist niet over te stappen naar Windows 10, maar inmiddels zijn we bijna een jaar verder en zijn veel bekende problemen opgelost. Na 29 juli is Windows 10 niet meer gratis, maar toch horen we in de comments en op onze Facebook-pagina nog veel van lezers die niet willen overstappen.

Zijn het de verregaande privacyinstellingen van Windows 10? Of toch de agressieve manier waarop Microsoft het OS opdringt?
 

Laat je horen!

We willen dat graag van jullie horen, zodat we weten wat de reden is dat je Windows 7 of 8 nog gebruikt. We willen daarmee ook naar Microsoft, om te vragen wat zij van die reden vinden.

Dus laat hieronder een commentaar achter, of mail ons de op webmaster@id.nl. Je kunt ook op Facebook reageren. Vertel ons waarom jij voorlopig niet overstapt (of waarom juist wel).

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten