Leger des Heils trakteert op soep-app

© CIDimport

Leger des Heils trakteert op soep-app

Geplaatst: 27 januari 2012 - 14:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:30

Redactie ID.nl

Het Leger des Heils is jarig. 125 jaar geleden begon het met hulp bieden aan de mensen die het nodig hadden. Het motto is soep, zeep en hulp en dat is ook terug te zien aan de soep-app voor de iPhone en iPad waar het Leger des Heils mee komt.

Nog steeds is soep een belangrijke peiler van het Leger des Heils en je kunt de soepbussen nog steeds door het land zien rijden.

Soep op Apple

Apple hardware is niet goedkoop maar toch is de app niet bestemd voor mensen die na de aanschaf van hun Apple-hardware wat krap bij kas zitten en gratis soep willen halen bij het Leger des Heils. Met de app kun je niet nagaan waar soep wordt uitgedeeld maar geeft de app soeprecepten van Nederlandse topkoks en bekende Nederlanders zodat je thuis zelf een lekker soep kunt koken.

De landelijke aftrap van de landelijke jubileumfestiviteiten is zaterdag in het centrum van Almere, de plaats waar het Hoofdkwartier van het Leger des Heils is gevestigd. Omstreeks 14.30 uur ontvangt burgemeester Annemarie Jorritsma van commandant Hans van Vliet, landelijk leider van het Leger des Heils, een kop soep. Daarna zal het leger soep uitdelen in zo’n 35 steden en dorpen.

[Via: Destentor]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten