© CIDimport

Let it snow by YouTube

Geplaatst: 23 december 2011 - 13:30

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:43

Redactie ID.nl

Laat het sneeuwen op de website van YouTube en zelfs in de video’s op YouTube met de twee Easter Eggs die Google heeft ingebouwd op de populaire videowebsite.

Op Google kon men het al laten sneeuwen door als zoekterm ‘let it snow’ in te tikken zoals we eerder schreven, Microsoft gebruikte ‘let it snow’ om de prestaties van Internet Explorer 9 te tonen en nu zien we het ook sneeuwen op YouTube (dat onder Google valt). Met een speciale sneeuwvlok-knop kan men het laten sneeuwen in de video, de sneeuw valt gewoon door als de video op pauze staat. Door weer op de knop te drukken, stopt het.
 

Let it snow by YouTube-16324936

© CIDimport

De sneeuwvlokknop

Niet overal sneeuw

Niet alle video's zijn voorzien van een sneeuwvlokknop maar de nieuwe trailer van

in ieder geval wel (hoewel wij gekgenoeg in Chrome geen knop kregen te zien, wel in IE)

Meer sneeuw op YouTube

Je kunt het ook laten sneeuwen op de website van YouTube zelf. Tik maar eens ‘Christmas’, ‘Santa’ of ‘xmas’ in op YouTube als zoekterm en je zult zien dat het over de hele website begint te sneeuwen.

Kerst op Google

Wil je Google een beetje gezelliger krijgen dan moet je zoeken op ‘Christmas’, ‘Santa Claus’, ‘Santa’, ‘Xmas’ of ‘Candy Canes’. Zie hier ook een leuk overzichtje van Kerst op Google van de afgelopen jaren. En dit lijstje met nog een aantal Easter Eggs.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten