Kerstdiner? Smartphone aan!

Facebook: 76% Britten staat dronken op foto

Let it snow Google Easter Egg

Let it snow Google Easter Egg

Na de populaire 'do a barrel roll' heeft Google nu een Easter Egg voor de wintermaanden; wanneer je let it snow intikt op Google begint het te sneeuwen.

Begin november was de Google Easter Egge ‘do a Barrel roll’ trending topic op Twitter waarbij het scherm draaide na het intikken van de zoek term do a barrel roll. Nu in december heeft Google als Easter Egg let it snow waarbij de sneeuwvlokjes over het scherm dwarrelen zodat je helemaal in de winterstemming raakt.

Wanneer je de sneeuw een tijdje laat gaan, loopt het scherm vol met sneeuw en verschijnt er een 'defrost knop'. Wanneer je daarop klikt, verdwijnt de sneeuw weer.

Geen sneeuw voor IE8 en eerder

De Easter Egg werkt alleen in de browsers Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer 9. Gebruikers van Internet Explorer 8 en 7 zien de sneeuw niet in beeld.

Zie hier ook een lijstje met andere Google Easter Eggs.

UPDATE 22-12-2011:

Ook Microsoft gebruikt 'Let it snow' op internet om sneeuwvlokken te laten vallen maar dan als test van de HTML-5-prestaties van IE9 zoals je hier kunt lezen.

[Via: Websonic]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus