LG brengt Android 6 Marshmallow naar G4

© CIDimport

LG brengt Android 6 Marshmallow naar G4

Geplaatst: 15 oktober 2015 - 08:48

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:32

Redactie ID.nl

LG is begonnen met het uitrollen van Android 6 Marshmallow. Bezitters van de LG G4 krijgen de update naar het nieuwe OS de komende dagen via internet aangeboden.

Hoewel het in eerste instantie alleen om Poolse gebruikers gaat, verzekert LG dat andere Europese gebruikers de update 'vanaf volgende week' ook krijgen. Wanneer dat precies gebeurt, is nog niet duidelijk.

Eerste keer

De G4 is het eerste toestel dat niet van Google zelf is dat de officiële upgrade naar Marshmallow krijgt. Het besturingssysteem was ook al uitgebracht voor Nexus-toestellen, die door Google zelf ontworpen worden.

Experimenteel

Ook waren er al experimentele versies beschikbaar voor andere toestellen zoals de Xperia's van Sony, maar die moesten allemaal handmatig geïnstalleerd worden. De G4 krijgt de update via de instellingen, via internet, en wordt voor iedereen beschikbaar.

Oudere toestellen

LG zegt dat ook oudere toestellen de update naar Android Marshmallow krijgen, maar wil niet zeggen welke toestellen dat worden. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat de G3, maar mogelijk krijgt ook de G2 een update.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten