© CIDimport

Liever internet dan koffie

Geplaatst: 29 mei 2006 - 05:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:07

Redactie ID.nl

Zelf kunnen we het ons, vooral op maandag-ochtend, maar moeilijk voorstellen: liever internet dan koffie. Toch zegt de helft van alle Amerikanen met een kantoorbaan liever 's morgens op de zaak even privé te kunnen surfen dan een kop koffie te krijgen.Favoriete sites om even privé een kijkje op te nemen gaan over nieuws, het weer of over route-planning.

Liever internet dan koffie

Zelf kunnen we het ons, vooral op maandag-ochtend, maar moeilijk voorstellen: liever internet dan koffie. Toch zegt de helft van alle Amerikanen met een kantoorbaan liever 's morgens op de zaak even privé te kunnen surfen dan een kop koffie te krijgen.

Favoriete sites om even privé een kijkje op te nemen gaan over nieuws, het weer of over route-planning.

Een kwart van de ondervraagde werknemers kijkt of luisters minstens één keer per week onder werktijd naar streaming media (video of audio). Achttien procent downloadt muziek, foto's en video die allemaal niets met het werk te maken hebben.

Al met al bsteedt de gemiddelde Amerikaanse werknemer 3,1 uur per week aan privé-surfen. Ter vergelijking: aan internet voor het werk gaat zo'n 12,8 uur op.

Zo, en nu tijd voor koffie ;-)

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten