Line Dock geeft MacBook Pro meer aansluitingen

© CIDimport

Line Dock geeft MacBook Pro meer aansluitingen

Geplaatst: 16 november 2016 - 07:39

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:42

Redactie ID.nl

Door nieuwe MacBooks alleen met usb-c-poorten uit te rusten, wordt de markt momenteel overspoeld door fabrikanten die met dongles en adapters op de proppen komen. Deze Line Dock is daar een nieuw voorbeeld van.

De bedoeling van de Line Dock is dat je de MacBook Pro er in z'n geheel bovenop zet. De twee worden met elkaar verbonden via een usb-c-kabeltje en de notebook van Apple wordt op z'n plek gehouden door magneten. Vergelijk het gerust met een laptopkussen.

De dock zelf voorziet de MacBook Pro van drie usb 3.0-ingangen, een extra usb-c-aansluiting, een HDMI en MiniDisplay-port, en een kaartlezer. Het apparaat is zelf voorzien van een schijf, zodat je tot hoogstens 1 TB extra opslagruimte erbij krijgt.

Alles-in-één

Tot slot zorgt de Line Dock ervoor dat de MacBook Pro langer gebruikt kan worden vanwege de interne batterij, waarmee overigens ook andere gekoppelde gadgets pgeladen kunnen worden - eventueel draadloos.

Normaal gesproken heb je voor deze extra functionaliteiten een hoop verschillende dongles nodig. De Line Dock is een handige alles-in-één-oplossing. Naar verwachting komt 'ie in juni uit, nadat de huidige crowdfundingcampagne is afgelopen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten