Live Mail begint in Nederland 2013-10-10T14:32:23

Rode iPod nano in de strijd tegen aids

Lancering Windows Vista op schema

Live Mail begint in Nederland

Live Mail begint in Nederland

Microsoft gaat Windows Live Mail, de opvolger van Hotmail, als eerste in Nederland lanceren. Nederland wordt het eerste land waar Microsoft Windows Live Mail gaat lanceren. Dat schrijft Arnout Hemel, Windows Live Platform Evangelist, in een nieuwsbrief aan journalisten. Wanneer de introductie is, zegt Hemel niet, wel dat het "heel binnenkort" zal zijn.

Microsoft gaat Windows Live Mail, de opvolger van Hotmail, als eerste in Nederland lanceren.
Nederland wordt het eerste land waar Microsoft Windows Live Mail gaat lanceren. Dat schrijft Arnout Hemel, Windows Live Platform Evangelist, in een nieuwsbrief aan journalisten. Wanneer de introductie is, zegt Hemel niet, wel dat het "heel binnenkort" zal zijn. Dat Microsoft juist ons land uitkiest voor de lancering heeft onder meer te maken met de hoge breedband-penetratie.
Live Mail is de opvolger van Hotmail. De webdienst krijgt ook een desktop-versie, met de logische naam: Windows Live Mail Desktop. Daarnaast krijgt ook Vista een eigen mailclient (juist, Vista Mail). Of dat niet een beetje veel is van het goede, vroegen wij eerder deze week aan Paul Major, director van het product management van Windows Live Mail. Hij antwoordde dat mensen die een echt goede desktop client willen, het beste de Desktop-versie van Live Mail kunnen installeren. Dat die client niet standaard wordt meegeleverd met Vista, heeft te maken met de beperkingen die Microsoft van overheidswege zijn opgelegd. "Wie herinnert zich niet alle ophef rond de integratie van Internet Explorer in Windows," aldus Major.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord