Ludieke anti-piraterij ontdekt in De Sims 4

© CIDimport

Ludieke anti-piraterij ontdekt in De Sims 4

Geplaatst: 5 september 2014 - 06:56

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:47

Redactie ID.nl

Gamestudio Maxis heeft een opmerkelijke 'fout' in het sinds kort gelanceerde De Sims 4 gestopt. Zodra je de game illegaal hebt gedownload, is deze na een tijdje onspeelbaar.

Boze Sims-piraten melden op het forum van de game dat ze last hebben van extreem grote pixels, waardoor ze niet meer kunnen zien wat ze doen. Deze 'blur' zie je normaal alleen bij de edele delen van de Sim-personages zodra ze naakt zijn, maar breidt zich in dit geval telkens verder uit. Net zolang tot het hele scherm een wazig zooitje is.

Klagen

Illegale downloaders denken dat de fout bij Maxis ligt, maar door er op het Sims-forum over te klagen ziet de ontwikkelaar direct wie er stiekem niet betaald heeft voor De Sims 4. Want eerlijke kopers zouden geen last hebben van deze fout.

De Sims 4 is sinds deze week te koop voor de pc. Net zoals in de vorige Sim-games ben je vooral bezig met het tevreden houden van je Sims en bouw je zelf een huis voor ze. De levenssimulator is overigens van dezelfde makers als het eveneens populaire SimCity.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten