Maak een geanimeerde selfie met Kong voor Android en iOS 2015-04-15T11:18:01

Review: Toshiba Chromebook 2

Netflix nu ook gebruiksvriendelijker voor blinden

Maak een geanimeerde selfie met Kong voor Android en iOS

En deel 'm met je vrienden

 Maak een geanimeerde selfie met Kong voor Android en iOS

Kong is een nieuwe, gratis app voor Android en iOS-toestellen die je selfies extra persoonlijkheid geeft door ze te animeren. Deze gifjes deel je vervolgens met anderen.

Met Kong maak je een kort filmpje van jezelf, met de camera op de voorkant van je smartphone of tablet. Daar wordt een geanimeerd plaatje van gemaakt dat zichzelf constant opnieuw afspeelt. Een animated gif, dus!

Zo'n selfie-gif is te delen met vrienden die ook Kong hebben geïnstalleerd, maar je kan ze ook op andere sociale netwerken plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Twitter, Instagram en natuurlijk ook Facebook. De geanimeerde foto's zijn ook te verzien van korte teksten en emoji.

Path

Kong komt uit de stal van Path. Path is een sociaal netwerk dat inmiddels alweer vier jaar bestaat en gebruikers geen advertenties toont. De focus ligt voornamelijk op het delen van de plaatsen waar je bent, met bijbehorende foto's.

Download Kong op Google Play en in de App Store.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord