Maak een virtuele cruise op de Quantum of the Seas

© CIDimport

Maak een virtuele cruise op de Quantum of the Seas

Geplaatst: 16 januari 2015 - 12:05

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:35

Redactie ID.nl

Altijd al gedroomd van een tochtje met de Quantum of the Seas, maar net even geen 2000+ euro achter de hand voor een ticket? Google biedt hulp en brengt s' werelds op één na grootste cruiseschip met Street View in beeld.

De Quantum of the Seas is eigenlijk een soort drijvend paleis, waar je via deze link virtueel doorheen kan lopen. De schuit heeft een schoonheidssalon, botsauto's, een bastketbalveld, een rolschaatsbaan, een sportschool, een bioscoop en nog veel meer luxe.

Google maakte 15.000 foto's en knoopte ze in vijf dagen aan elkaar, om zo het hele cruiseschip in kaart te brengen. Het is wat moeilijk manoeuvreren, maar er is ook een handig drop-down menuutje toegevoegd. Zo neem je bijvoorbeeld gemakkelijk even een kijkje in de Royal Loft Suite, de duurste kamer (laten we het maar een appartement noemen) die alleen weggelegd is voor de allerrijksten.

Partners

De Quantum of the Seas is van Royal Caribbean International, dat vorig jaar ook al de handen met Google ineens sloeg om op dezelfde manier zijn Allure of the Seas vast te leggen. Het was daarmee het eerste cruiseschip dat in Street View is te bezoeken.

Meer opmerkelijke plekken zien in Street View? Klik dan hier!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten