Macbook Pro parfum ruikt naar nieuwe Macbook Pro

© CIDimport

Macbook Pro parfum ruikt naar nieuwe Macbook Pro

Geplaatst: 17 april 2012 - 07:59

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:58

Redactie ID.nl

Gavin Bell, Jarrah de Kuijer en Simon McGlinn zijn drie kunstenaars uit Melbourne die de geur van een Macbook Pro wilden vangen in een parfum. In samenwerking met Air Aroma werd de geur realiteit.

Iedereen kent wel de lucht van een nieuwe auto maar een nieuwe Macbook Pro ruikt ook lekker. Lekker genoeg voor een eigen parfum. Het  drietal stapte naar het bedrijf Air Aroma met de vraag of ze een uniek luchtje konden maken dat net als een nieuw Apple-product zal ruiken, met name de Macbook Pro. Het laboratorium van Air Aroma  in Frankrijk kreeg een ongeopende doos met een Macbook pro erin en moesten daarna de geuren zien na te bootsen die ze roken bij het uitpakken van de Macbook Pro. De geur bevat hinten van lijm, plastic, rubber en papier.


Macbook Pro parfum niet in de winkel

Iedereen die het luchtje wil ruiken moet daarvoor naar West Space in Melbourne Australië reizen. Het Macbook Pro parfum wordt daar van 20 april tot 12 mei gebruikt tijdens de ‘De facto Standard’  expositie van de kunstenaars. Plannen om het luchtje op de markt te brengen zijn er niet. Wanneer ze dat wel doen, zullen we merken of Apple ook patenten heeft op de geur van hun producten.

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten