Makkelijker inkopen doen bij AH met iPhone app Appie

© CIDimport

Makkelijker inkopen doen bij AH met iPhone app Appie

Geplaatst: 12 november 2009 - 14:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:47

Redactie ID.nl

De Albert Heijn heeft vandaag een gratis applicatie voor de iPhone aangekondigd. De applicatie heet Appie en moet het makkelijker maken om boodschappen te doen. De applicatie toont onder meer bonusaanbiedingen, openingstijden en recepten. Albert Heijn heeft het er zich niet gemakkelijk vanaf gemaakt: Appie oogt uiterst compleet.

De Albert Heijn heeft vandaag een gratis applicatie voor de iPhone aangekondigd. De applicatie heet Appie en moet het makkelijker maken om boodschappen te doen. De applicatie toont onder meer bonusaanbiedingen, openingstijden en recepten.

Albert Heijn heeft het er zich niet gemakkelijk vanaf gemaakt: Appie oogt uiterst compleet. Zo is het mogelijk een boodschappenlijstje aan te leggen, of dit boodschappenlijstje te laten vullen vanuit de receptendatabase. In deze receptendatabase staan maar liefst 8000 gerechten uit de Allerhande en de losse kookkaartjes; u zult dus niet snel zonder ideeën komen te staan. Heeft u nog spullen in de koelkast, voer ze dan in de Receptenvinder in en u krijgt recepten voorgeschoteld op basis van deze ingrediënten.

Uiteraard is het mogelijk om alle bonusaanbiedingen te bekijken en aan de boodschappenlijst toe te voegen; leuk is dat Appie gekoppeld kan worden aan uw bonuskaart. De applicatie laat dan alle boodschappen zien die u de laatste drie maanden heeft gedaan en u kunt deze makkelijk aan het lijstje toevoegen.

Downloaden? Zoek dan in de iTunes-store op Appie.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten