Man aangereden door het naspelen van het spel Frogger

© CIDimport

Man aangereden door het naspelen van het spel Frogger

Geplaatst: 31 december 2010 - 06:20

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

Hoewel ouders zich meestal zorgen maken over het feit dat hun kroost beïnvloed kunnen worden door gewelddadige spellen, is een onschuldig spel als Frogger misschien nog veel gevaarlijker.

Hoewel ouders zich meestal zorgen maken over het feit dat hun kroost beïnvloed kunnen worden door gewelddadige spellen, is een onschuldig spel als Frogger misschien nog veel gevaarlijker. Een man uit New York speelde het spel namelijk na op straat en werd geschept door een auto.

In het klassieke spel Frogger uit 1981 speelt men een kikker die door het drukke verkeer naar zijn sloot moet zien te geraken. Een populair en onschuldig spel totdat je dat in het echt gaat naspelen zo ondervond de 23-jarige man. Hij trotseerde het verkeer maar wist de afstand tot een SUV niet goed in te schatten en werd door de wagen geraakt. Hij overleefde het ongeval maar hield er wel ernstig hoofdletsel aan over.
Getuigen verklaarde dat de man hardop 'Go' riep alvorens hij de weg over ging steken. Politie verklaarde later dat de man Frogger aan het naspelen was.

[Via Gather]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten