Man bijt hond na 3 dagen al op 5 in Vodcast Top 100 2013-10-10T14:33:42

Wachtwoorden makkelijk te vinden met p2p-software

Voor gamers die geen seconde zonder kunnen

Man bijt hond na 3 dagen al op 5 in Vodcast Top 100

Man bijt hond na 3 dagen al op 5 in Vodcast Top 100

Na podcasts van Ongekend Talent.nl en Stand.nl biedt de NCRV met ingang van afgelopen donderdag een televisieprogramma aan als vodcast. Het gaat om het populaire 'Man bijt hond'.

Na podcasts van Ongekend Talent.nl en Stand.nl biedt de NCRV met ingang van afgelopen donderdag een televisieprogramma aan als vodcast. Het gaat om het populaire 'Man bijt hond'. Die populariteit is ook terug te zien in de hoeveelheid mensen die deze vodcast bekijkt.

Door zich gratis te abonneren  kunnen Man bijt hond fans het programma bekijken waar en wanneer zij maar willen. In drie dagen tijd hebben zich al zoveel mensen aangemeld, dat het populaire NCRV-programma hiermee op nummer 5 staat in de Top 100 van vodcast aanbieders. Via de site van Man bijt hond neemt men een gratis abonnement en download het programma iTunes. Vanaf dat moment ontvangt men dagelijks Man bijt hond via de computer.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord