Man legt vliegveld plat door obsessie met iPad 2014-09-30T16:01:37

Wat mogen we vanavond van Windows 9 verwachten?

Nieuwe Windows 10 officieel aangekondigd

Man legt vliegveld plat door obsessie met iPad

Hij ging zo op in zijn tablet dat hij per ongeluk een verkeerde uitgang nam

Man legt vliegveld plat door obsessie met iPad

In Sydney heeft een man een vliegveld platgelegd, omdat hij te diep verzonken was in zijn iPad. De man was zo geobsedeerd door zijn tablet, dat hij zonder het te merken door de beveiligingspoortjes liep.

Dat moet je op een vliegveld niet doen, want de beveiligers schrokken daar zo van dat zij de hele terminal evacueerden.

Verkeerde deur

De man kwam zaterdagmorgen aan op Sydney Airport, en liep gelijk door naar de aankomsthal zonder door de beveiliging te gaan. In plaats daarvan pakte hij een dienstuitgang, terwijl hij innig aan het staren was naar zijn tablet. Dat werd gefilmd door de omgevingscamera's, waarop de man meteen in de boeien werd geslagen.

De commotie zorgde ervoor dat de hele terminal werd geƫvacueerd. De passagiers die in hetzelfde vliegtuig zaten moesten allemaal van boven tot onder worden gefouilleerd. Andere vluchten liepen vertraging van ongeveer een uur op.

Opgelaten

De man is weer vrijgelaten, maar zal zich ongetwijfeld wat opgelaten voelen. Het is niet bekend waar hij nou precies zo door gebiologeerd werd, maar laat dit een wijze les voor iedereen zijn: te veel op je tablet spelen kan je een terrorismeverdachte maken.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord