Man opgepakt voor lekschieten computer

© CIDimport

Man opgepakt voor lekschieten computer

Geplaatst: 22 april 2015 - 12:24

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:42

Redactie ID.nl

Een 37-jarige man uit de Amerikaanse stad Colorado Springs is opgepakt wegens het lekschieten van zijn computer, een Dell XPS 410. De pc werd doorzeefd door acht kogels uit zijn handgeweer, omdat deze al maanden niet wilde meewerken.

Daarover schrijven lokale media. Genoeg is genoeg, dacht Lucas Minch. Hij kreeg de alsmaar opduikende ‘blue screen of death’ niet onder controle. Daarop nam Minch computer mee naar een steegje achter zijn huis, om het apparaat daar uit zijn lijden te verlossen.

Maar binnen de stadsgrenzen is het niet toegestaan een wapen af te vuren. De politie greep dan ook in en arresteerde de man. De rechter moet nog bepalen wat de boete wordt voor Minch' overtreding. De man had niet door dat hij met zijn actie de wet overtrad.

Geen spijt

De computer is vermoedelijk niet meer te redden. Spijt heeft de man allerminst. “Het was zalig. Ik hoorde engelen zingen,” zo verklaart Minch aan de LA Times. Ook zou hij nog even hebben rondgekeken of de kogels niet per ongeluk iemand anders konden raken.

Dit doet ons overigens denken aan een bepaalde filmscène...

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten