Man veroordeeld voor Facebook-moord op echtgenote 2013-11-04T17:23:21

Windows 7 bèta tot 10 februari te downloaden

Vrijdag, actie-dag: inzendtermijn gesloten

Man veroordeeld voor Facebook-moord op echtgenote

Man veroordeeld voor Facebook-moord op echtgenote

Het zat al een tijdje niet goed tussen de Brit Edward Richardson en zijn echtgenote. Het stel stevende - tegen de zin van Richardson - op een scheiding af en woonde al apart. Toch had de man nog steeds hoop dat het goed zou komen. Tót hij het Facebook-profiel van zijn vrouw zag. Sarah Richardson had daar namelijk bij Burgerlijke staat ingevuld dat ze single was.

Het zat al een tijdje niet goed tussen de Brit Edward Richardson en zijn echtgenote. Het stel stevende - tegen de zin van Richardson - op een scheiding af en woonde al apart. Toch had de man nog steeds hoop dat het goed zou komen. Tót hij het Facebook-profiel van zijn vrouw zag.

Sarah Richardson had daar namelijk bij Burgerlijke staat ingevuld dat ze single was. Haar echtgenoot werd hier zo woedend over, dat hij naar haar huis stormde, de voordeur forceerde en haar neerstak. Daarna probeerde hij zelfmoord te plegen, maar dat mislukte. Voor de moord, die in mei vorig jaar plaatsvond, is de man gisteren veroordeeld.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord