Marijnissen start online WK-poule voor goede doel

© CIDimport

Marijnissen start online WK-poule voor goede doel

Geplaatst: 26 mei 2006 - 06:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:07

Redactie ID.nl

SP-voorman Jan Marijnissen organiseert op zijn website tijdens het WK voetbal een 'Poule voor het Goede Doel'. De SP stort per deelnemer 1 euro in een pot en de beste voorspellers mogen het uiteindelijke bedrag schenken aan een goed doel naar keuze.

Marijnissen start online WK-poule voor goede doel

SP-voorman Jan Marijnissen organiseert op zijn website tijdens het WK voetbal een 'Poule voor het Goede Doel'. De SP stort per deelnemer 1 euro in een pot en de beste voorspellers mogen het uiteindelijke bedrag schenken aan een goed doel naar keuze. Marijnissen: 'Miljoenen bondscoaches vullen deze dagen poules in met voorspellingen, in de vriendenkring, op het werk, op school of in de sportkantine. Soms kun je er een paar tientjes mee winnen, maar de meeste mensen spelen vooral voor het plezier. Het leek mij mooi om deze lol te combineren met een goed doel. Scoor eens voor een ander, zeg maar."

De goede doelenpot wordt door de SP gevuld aan de hand van het aantal deelnemers. Per deelnemer stort de partij 1 euro in de goede doelenpot, met een maximum van 5.000 euro. De poule staat voor iedereen open. Meteen na iedere wedstrijd worden de uitslagen verwerkt en wordt ook de ranglijst aangepast. Behalve je eigen voorspellingen kun je ook die van je tegenstanders bekijken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten