Maya-kalender Google Doodle 2013-11-04T15:47:54

Samsung erkent lek in Galaxy S smartphones, Tabs en Note-apparaten

Twitter-blunders 2012

Maya-kalender Google Doodle

Maya-kalender Google Doodle

Google heeft in een aantal landen op de homepage van Google een Maya-kalender google doodle geplaatst. Mocht de wereld vandaag inderdaad om 12:11 vergaan dan zal dit ook meteen de laatste Google doodle ooit worden.

Mayakalender Google Doodle

Einde van de wereld volgens Google?

Of Google ook gelooft dat de wereld vergaat, is niet duidelijk. Matt Cutts, hoofd webspam Google kreeg deze vraag eerder voorgeschoteld en reageerde als volgt: 

In Guatamala gaat men er wat serieuzer mee om en werd het einde van de Maya-kalender met een speciale ceremonie ingeluid:

Going Out with a bang

Als wij dan toch om 12:11 het einde van de wereld mee moeten maken dan kunnen we dat het beste in stijl doen. Hieronder een aantal nummer die zeker op een einde van de wereld soundtrack thuishoren. Dus laat ze lekker door je speakers knallen mocht de wereld daadwerkelijk vergaan:

R.E.M. - It’s the end of the World (as we know it)

Led Zeppelin - Stairway To Heaven

Europe - The Final Countdown

U2 - Last Night On Earth

Def Leppard - Armageddon It

[Via: Websonic]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord