McAfee lanceert 'real-time' virusbestrijder 2013-11-04T17:29:10

Toshiba maakt 240 GB harddisk op miniatuurformaat

Muziek op maat: uitgekiende afspeellijsten voor muziek

McAfee lanceert 'real-time' virusbestrijder

McAfee lanceert 'real-time' virusbestrijder

McAfee heeft een online beveiligingdienst ontwikkeld dat 'real-time' bescherming biedt tegen malware, virussen, wormen en Trojaanse paarden. Traditionele malwaredetectie is afhankelijk van databanken met bedreigingpatronen op de computer van een gebruiker.

McAfee heeft een online beveiligingdienst ontwikkeld dat 'real-time' bescherming biedt tegen malware, virussen, wormen en Trojaanse paarden.

Traditionele malwaredetectie is afhankelijk van databanken met bedreigingpatronen op de computer van een gebruiker. Deze benadering is niet optimaal omdat er altijd een tijd zitten tussen de ontdekking van een nieuwe malwaredreiging en het updaten van de databank. McAfee heeft de Artemis-technologie ontwikkeld om dit probleem op te lossen. De technologie stuurt in 'real-time' queries naar online servers om te controleren of een bepaald bestand goed- of kwaadaardig is.

Volgens McAfee komt Artemis op het juiste moment omdat het bedrijf een tsunami van malware verwacht. Volgens McAfee is Artemis de oplossing omdat dit een pc beschermt in "internettijd".


Meer informatie

: McAfee

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord