Meeste gratis apps bij Google Android Market

© CIDimport

Meeste gratis apps bij Google Android Market

Geplaatst: 9 juli 2010 - 08:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:25

Redactie ID.nl

Elk platform heeft tegenwoordig zijn eigen App store, maar daar zitten nog wel de nodige verschillen tussen. Zo is het aandeel gratis apps het hoogst in de Android Market, maar ligt de gemiddelde prijs weer het laagst bij de Palm App Catalog.Over het algemeen is in alle App Stores meer dan 50% van de apps goedkoper dan 2 dollar. Uitzonderingen vormen die van BlackBerry en de Windows Marketplace for Mobile. Wat betreft de verhouding tussen gratis en betaalde apps scoort de Android Market het best (57% gratis). De minste gratis apps zijn te vinden bij Windows (22%) en bij Apple, afdeling iPad (slechts 23% gratis apps). Populair zijn vooral spelletjes: bij Apple zijn negen van de tien gratis en acht van de tien betaalde apps voor de iPhone allemaal games.

Elk platform heeft tegenwoordig zijn eigen App store, maar daar zitten nog wel de nodige verschillen tussen. Zo is het aandeel gratis apps het hoogst in de Android Market, maar ligt de gemiddelde prijs weer het laagst bij de Palm App Catalog.

Over het algemeen is in alle App Stores meer dan 50% van de apps goedkoper dan 2 dollar. Uitzonderingen vormen die van BlackBerry en de Windows Marketplace for Mobile.
Wat betreft de verhouding tussen gratis en betaalde apps scoort de Android Market het best (57% gratis). De minste gratis apps zijn te vinden bij Windows (22%) en bij Apple, afdeling iPad (slechts 23% gratis apps).

Populair zijn vooral spelletjes: bij Apple zijn negen van de tien gratis en acht van de tien betaalde apps voor de iPhone allemaal games.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten