Microsoft hint opnieuw naar Windows 11 met remix van opstartgeluiden 2021-06-21T10:57:22

Snelheidsverdubbeling voor Seagate One Touch SSD

Review: Netgear Orbi AX4200 RBK753

Microsoft hint opnieuw naar Windows 11 met remix van opstartgeluiden

Microsoft hint opnieuw naar Windows 11 met remix van opstartgeluiden

In de aanloop naar Microsofts online evenement dat in het teken staat van de toekomst van Windows, deelt het bedrijf een muziekvideo met een remix van Windows-opstartgeluiden die precies elf minuten duurt.

Microsoft heeft een zogeheten Slo-fi Remix op YouTube gezet, waarin de opstartgeluiden van Windows 95, XP en Windows 7 extreem langzaam worden afgespeeld. Door een vertraging van 4.000 procent ontstaat een dromerig effect dat niet zou misstaan bij menig meditatieoefening. Maar de duur van de video is misschien nog wel interessanter. De remix is na exact elf minuten afgelopen. 

Geen toeval

Daarmee lijkt Microsoft opnieuw te hinten naar de komst van Windows 11. Eerder was het cijfer ook al zichtbaar in de reflectie van het Windows-logo. Destijds in een tweet, maar dit keer duikt de animatie weer op aan het einde van het remix-filmpje. Dat de onthulling 24 juni op '11 AM' (17:00 uur bij ons) plaatsvindt, is vermoedelijk ook geen toeval. 

Eerder deze week schreven we al over de verwachtingen voor Windows 11. Mogelijk verwelkomen we de opvolger van Windows 10 al eind dit jaar, in plaats van de Sun Valley-update.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord