Microsoft: 'Koop een Xbox 360 als je offline wilt spelen.'

© CIDimport

Microsoft: 'Koop een Xbox 360 als je offline wilt spelen.'

Geplaatst: 13 juni 2013 - 05:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:48

Redactie ID.nl

Don Mattrick, baas van de Xbox-afdeling bij Microsoft, reageert op de kritiek die Microsoft krijgt om het feit dat de Xbox One om de dag connectie moet kunnen maken met Microsoft om te kunnen gamen. Zijn oplossing voor gamers die offline willen spelen: Koop een Xbox 360.

Don Mattrick liet in een interview tegenover Gametrailers weten dat hij de online-connectiviteit van de Xbox One als een ‘future-proof’ keuze ziet en stelt:

“…we hebben een product voor gamers die hun console niet op de een of andere manier aan internet kunnen koppelen, het heet Xbox 360.”

Hij noemt een nucleaire onderzeeboot als voorbeeld van een plek waar het waarschijnlijk een probleem is om je console aan internet te koppelen. Hieruit valt op te maken dat hij denkt dat er in de praktijk maar weinig voorbeelden zullen zijn waarbij een gameconsole niet aan internet gekoppeld kan worden. Microsoft zit momenteel in een lastige situatie nu Sony op de E3 heeft aangekondigd dat de PS4 deze restrictie niet kent en ook geen restricties kent op het gebied van gebruikte games. Lees meer hierover in ons PS4 vs Xbox One nieuwsbericht.

De uitspraak is te horen op 1:50

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten