Microsoft Live Messenger op 15 maart met pensioen 2013-11-04T15:47:08

Panasonic 4K Windows 8 tablet

‘iPhone 5 niet meer beste smartphone’

Microsoft Live Messenger op 15 maart met pensioen

Microsoft Live Messenger op 15 maart met pensioen

We schreven al eerder dat er plannen waren om Live Messenger te schrappen ten gunste van Skype en nu is daar ook een officiële datum aan gekoppeld. Op 15 maart zal Live Messenger niet meer ‘live’ zijn.

Gebruikers van Live Messenger kunnen hun account omzetten naar Skype. Microsoft kocht Skype in oktober 2011 voor 8,5 miljard dollar en de dienst integreert ook met Outlook.com en Xbox Live. Momenteel heeft Skype zo’n 280 miljoen actieve gebruikers elke maand. Wie niet over wil op Skype en Live Messenger wil behouden kan nog emigreren naar China waar de dienst nog wel beschikbaar blijft. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord