Microsoft maakt Office Online beschikbaar in de Chrome Web Store

© CIDimport

Microsoft maakt Office Online beschikbaar in de Chrome Web Store

Geplaatst: 17 april 2014 - 11:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:45

Redactie ID.nl

Office Online van Microsoft – de gratis versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor het web – is binnenkort beschikbaar in de Chrome Web Store.

Als je Chrome gebruikt als browser had je al toegang tot de gratis webversies van Office, net als met Internet Explorer en Safari. Maar Microsoft gaat een stapje verder en laat gebruikers van Chrome nu ook gebruik maken van Word Online, PowerPoint Online en OneNote Online om zo ook online nieuwe Office documenten aan te kunnen maken. Op excel is het nog eventjes wachten, maar ook deze dienst is binnenkort beschikbaar in de Chrome Web Store.

Handiger en gebruiksvriendelijker

​Daarnaast zal Microsoft ook een aantal verbeteringen doorvoeren voor Office Online. In Excel Online kun je voortaan als het goed is ook comments toevoegen, en bestaande comments editen en deleten. Deze commentaar-optie zal ook worden toegevoegd aan Word Online. Daarnaast zijn de footnotes gesimplificeerd. Ook handig: de editing-mode in PowerPoint zal veel meer lijken op het uiteindelijke eindresultaat.

Bron: zdnet.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten