Microsoft Solitaire voor iPhone en Android

© CIDimport

Microsoft Solitaire voor iPhone en Android

Geplaatst: 24 november 2016 - 08:32

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:39

Redactie ID.nl

Er is misschien geen spelletje zo bekend als Microsofts Solitaire (ook bekend als Patience). Liefhebbers van dit klassieke kaartspelletje kunnen nu ook onder iOS en Android aan de slag met Microsofts Solitaire Collection.

Er zijn natuurlijk al duizend-en-één Solitaire-spellen voor iOS en Android, maar Microsofts Solitaire blijft voor ons toch de enige echte variant van Solitaire. Met Microsofts Solitaire Collection voor iOS of Android krijg je toegang tot vijf kaartspelletjes. Klondike is de bekendste en is het klassieke Solitaire/Patience. Daarnaast kun je aan de slag met Spider, FreeCell, Pyramid en TriPeaks. Naast het spelen van normale potjes zijn er ook dagelijkse uitdagingen waarmee je badges kunt verdienen. Deze dagelijkse uitdagingen zijn potjes van de aanwezige kaartspellen waarin je bijvoorbeeld alle kaarten moet wegspelen.

Microsoft Solitaire voor iPhone en Android-15984627

© CIDimport

Betalen voor variant zonder reclame

Het spel is op zich gratis te spelen, maar tegen betaling krijg je toegang tot de Premium Edition met hogere beloningen voor de dagelijkse uitdagingen. Daarnaast bevat de Premium Edition geen reclames. Installeer je het spel voor 31 december, dan krijg je één maand gratis toegang tot de Premium Edition. De Premium Edition kost normaal 1.9 euro per maand.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten