Microsoft Surface Pro draait Apple OS X?

© CIDimport

Microsoft Surface Pro draait Apple OS X?

Geplaatst: 21 februari 2013 - 10:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:39

Redactie ID.nl

De Surface Pro is op 9 februari uitgekomen in de VS en in tegenstelling tot de Surface RT draait de Surface Pro een volledige versie van…….Apple’s OS X Mountain Lion?! Op YouTube is een video verschenen van een gebruiker die OS X op de Surface Pro heeft geïnstalleerd. Althans, als we hem op zijn woord en beeld mogen geloven.

Garanderen dat de video echt is, durven we niet maar het ziet er wel overtuigend uit. Het zou natuurlijk een fullscreen video kunnen zijn van OS X of een remote/virtual desktop maar wanneer hij met de pen beweegt, is de interactie wel realistisch.

De plaatser van de video geeft wel aan dat wifi nog niet werkt. Op zich is het niet ondenkbaar dat OS X draait op de Surface Pro van Microsoft aangezien het in principe een volledige pc is met hardware die aardig overeenkomt met die in Mac’s (Intel core i5). Hackintosh installaties bestaan al langer alleen hebben we het nog niet eerder op de Surface Pro gezien. Denk je dat het toch een hoax is? Laat dan in de reacties weten waarom.

[Via: Neowin]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten