Microsoft test Office-reclame in WordPad 2020-01-22T11:26:31

Windows 10: Bing Wallpapers

Facebook-video’s downloaden

Microsoft test Office-reclame in WordPad

Microsoft test Office-reclame in WordPad Bron: Twitter.com/WithinRafael

Gebruikers van WordPad melden dat Microsoft reclame-banners in de tekstverwerker toont die verwijzen naar Office. Vooralsnog worden ze enkel aangeboden aan zogeheten Windows Insiders.

Windows Insiders draaien testversies van Windows 10 die nog niet voor het brede publiek beschikbaar zijn. Soms stromen aanpassingen en nieuwe functies door naar de reguliere versie van Windows 10, andere keren niet. 

De banners bovenin WordPad verwijzen naar de online-versies van Word, Excel en PowerPoint. Die zijn net zoals WordPad gratis te gebruiken, maar je hebt er wel een Microsoft-account voor nodig. Voor WordPad niet.

WordPad / Word / Kladblok

WordPad maakt gratis onderdeel uit van Windows. De functies ervan zijn veel beperkter dan die je in Word zou vinden, ook al kun je er wel degelijk Word-documenten mee openen en bewerken. Dat kan met Kladblok dan weer niet.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord